tekirdağ prefabrik Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik evler teknolojisinin bize sunduğu kolaylıklardan olan prefabrik evler hızlı montaj, ekonomik yapılarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda depreme dayanıklılık, ısı yalıtım değerlerinin yüksek olması da prefabrik hazır evler tercihini daha da arttırmaktadır.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı fashionable bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın prefabrik ev modelleri fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı edirne prefabrik ev fiyatları ekstra çalışma yapılmaktadır.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan edirne prefabrik ev modelleri belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev almak isteyen Edirneliler, bu evleri incelediklerinde şehir yapısı için en uygun yapının prefabrik evler olduğunu anlamaktadır. Fiyat konusunda yapılan araştırma sı-onucunda prefabrik ev fiyatları Edirne ile forty bin liraya bile ev sahibi olunacağı görülmektedir.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimension yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton prefabrik ev fiyatları approachına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page